Venitul activ, venitul pasiv şi cum să-l transformi pe unul în altul Publi24


Venitul activ este ca mersul pe jos: tu faci toată treaba.

Venitul pasiv, însă, este ca mersul cu maşina, căci efortul tău este foarte mic.

Cu toate acestea, să găseşti o astfel de “maşină” care să funcţioneze pe termen lung şi foarte lung nu este un lucru uşor.

În plus, trebuie s-o întreţii, să-i pui “benzină” şi să înveţi să o conduci bine, atât pe vreme bună cât şi pe vreme rea.

De aceea m-am gândit să-ţi propun o mică discuţie despre modul în care poţi transforma “mersul pe jos” în “mers cu maşina”, în videoul de mai jos.

 

Venitul activ, venitul pasiv şi cum să-l transformi pe unul în altul

 

Iar dacă vrei să afli mai multe despre modul în care venitul activ şi venitul pasiv îţi afectează finanţele personale şi prosperitatea pe termen lung, acum ai posibilitatea de a te informa de la cea mai bună sursă.

Celebrul Robert Kiyosaki, investitor, autor şi speaker, va susţine o conferinţă în România în 11-12 mai, în cadrul celui mai important eveniment de educaţie financiară din acest an.

Deşi interesul românilor este foarte mare şi biletele se vând rapid, încă mai poţi beneficia de oferta promoţională care îţi aduce reduceri de 50% sau chiar şi mai mari.

Dar trebuie să te grăbeşti, căci această ofertă se va încheia în curând.

Mai multe detalii găseşti aici.

 

 

Robert Kiyosaki venitul activ venitul pasiv

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply