Secretele investitiilor profitabile cu sume mici şi foarte mici Publi24


In primul rand vreau sa-ti multumesc mult pentru feedback-ul pe care mi l-ai oferit!

Lucrurile pe care le-am aflat in acest fel au fost extrem de utile pentru ca m-au ajutat sa inteleg mai bine care sunt nevoie, dorintele si preferintele tale si cum pot veni cel mai bine in sprijinul tau.

In urma interesului manifestat de multi cititori pentru informatii cat mai concrete si mai aplicabile din lumea investitiilor, am decis organizarea unui webinar pe o tema prea putin cunoscuta la momentul actual: investitiile cu sume mici si foarte mici.

Acesta este si motivul pentru care am folosit in titlu cuvantul “secretele” – nu pentru ca ar exista niste secrete propriu-zise, ci pentru faptul ca sunt prea multe lucruri care nu se cunosc despre acest domeniu, de parca ar fi secrete… 🙂

Mai mult, exista atat de multe mituri si conceptii total gresite – cum este, de exemplu, cea conform careia ai nevoie de multi bani pentru a putea face investitii profitabile – incat am simtit ca acest subiect chiar trebuie lamurit.

Prin urmare, te invit sa participi la webinarul “Secretele investitiilor profitabile cu sume mici si foarte mici”, pe care il voi organiza, impreuna cu Valentin Nedelcu, miercuri 20 martie 2019, ora 20.00 – 21.00.

 

Secretele investitiilor profitabile cu sume mici şi foarte mici

 

Vom discuta despre cateva variante extrem de clare si de practice de a pune in aplicare investitii cu diferite grade de risc, insa folosind DOAR sume mici sau foarte mici, de tipul 100 euro/luna sau chiar 100 lei/luna.

De asemenea, vom vorbi despre efectele acestor investitii pe termen lung si influenta lor asupra finantelor personale si prosperitatii individuale.

Inscrie-te aici.

 

 

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor subiecte discutate acolo.

În plus, spre sfârşitul webinarului de mai sus vei găsi şi o surpriză specială, sub forma unei oferte promoționale, valabilă până pe data de 30 martie.

Este vorba de o reducere de 10% la cel mai important eveniment de educaţie financiară din acest an: conferinţa lui Robert Kiyosaki în România

Mai multe detalii găseşti aici.

BONUS: După această conferinţă voi organiza, împreună cu Valentin, un curs online, LIVE, despre modul practic de a-ți crea surse de venit pasiv în România. Adică de a pune în aplicare învăţăturile lui Robert Kiyosaki.

Participarea la acest curs este gratuită pentru cei care au folosit link-ul meu de afiliat pentru a se înscrie la conferinţă.

Trebuie doar să-mi trimiţi dovada înscrierii tale la adresa dan@ideisibani.ro.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply