Pericole şi soluții pentru finanțele tale personale în 2019 [webinar] Publi24


Fiecare an ne aduce o serie de pericole pentru finanţele noastre personale, dar şi o serie de soluţii specifice.

Anul 2019 nu reprezintă o excepţie.

Chiar din contră, cel puţin dacă avem în vedere provocările cu care ne confruntăm chiar din prima lună a acestui an…

Contextul economic actual a devenit foarte incert pentru finanţele noastre personale şi acum, mai mult decât în anii precedenţi, este nevoie să devenim conştienţi de aceste pericole care apar şi să găsim soluţii care să ne protejeze în mod eficient.

 

Pericole şi soluții pentru finanțele tale personale în 2019

 

Acesta sunt motivele pentru care, alături de prietenul şi asociatul meu Valentin Nedelcu, mi-am propus să organizez webinarul “Pericole şi soluții pentru finanțele tale personale în 2019”, la care te invit să participi marţi, 22 ianuarie 2019, ora 20.00- 21.30.

În cadrul acestui webinar, vom vorbi despre 4 mari pericole care vor afecta în anul 2019 finanţele noastre personale în modul cel mai direct, dar şi despre soluţii pentru a le contracara şi chiar de a profita de pe urma oportunităţilor create:

1. Pericolul unei recesiuni economice;

2. Pericolul valutar;

3. Pericolul inflaţiei;

4. Pericolul dependenţei financiare.

Pentru a participa la webinarul gratuit “Pericole şi soluții pentru finanțele tale personale în 2019” este necesar să te înscrii AICI şi vei primi automat prin email link-ul webinarului.

Iar dacă nu poţi participa live, nu este nicio problemă, pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem!

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor subiecte discutate acolo.

 

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply