LA MULTI ANI! Publi24


 

Îţi doresc din toată inima un An Nou cu multă sănătate, bucurii, împliniri şi căldură în suflet, alături de toţi cei dragi!

 

LA MULTI ANI!

 

Și nu uita că te aștept joi 3 ianuarie, de la ora 20.00, la o discuție despre anul 2018 în finanţe personale şi investitii, despre “plusuri”, “minusuri”, rezultate personale şi perspective pentru anul 2019.

Înscrie-te AICI

 

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply