Cum te putem ajuta în drumul tău spre independenta financiara? Publi24


În ultimele 3 săptămâni am vorbit despre independenta financiara.

Şi, mai ales, despre ce trebuie să faci la modul cel mai practic pentru a-ţi construi un viitor mai prosper.

Am numit această serie de articole “Drumul spre independenta financiara” şi am identificat 7 “paşi” pe acest drum.

Am început cu motivaţia şi stabilirea scopurilor, apoi optimizarea finantelor personale şi a economiilor şi am ajuns la investitii şi la câteva exemple practice de investitii cu risc mic sau cu randamente mari.

Sigur, în ceea ce te priveşte pe tine, personal, drumul tău poate avea mai mulţi sau mai puţini astfel de “paşi”, dar asta nu e foarte important.

Ce ESTE important e să îţi faci propriul tău plan, în funcţie de situaţia ta personală, de caracteristicile tale individuale şi să îl pui în aplicare în mod constant, zi de zi şi lună de lună.

Doar astfel, trecând la acţiune, îţi poţi construi obiceiuri sănătoase din punct de vedere financiar, care să te ducă pe termen lung la destinaţia pe care ţi-ai stabilit-o!

Valentin şi mine vrem să te ajutăm, deoarece cunoaştem din propria noastră experienţă capcanele şi greşelile care pot să apară la orice pas.

Acesta este motivul pentru care scriem de ani de zile pe blogurile noastre articole despre finanţe personale şi investitii.

Suntem siguri că ele te vor ajuta, la fel cum te vor ajuta şi alte surse de informare obiectivă şi corectă, care sunt disponibile în România şi în străinătate.

Dar, dacă cauţi o “scurtătură”, dacă te interesează o variantă completă dar totuşi condensată din care să afli tot ce ai nevoie pentru a-ţi construi independenta financiară, şi în special modul practic de aplicare al acestor lucruri, avem EXACT ce îţi trebuie.

Este vorba despre Programul nostru de training de 12 săptămâni “Succesul în finanţe personale şi investitii pasive”, pe care l-am creat special pentru acest scop.

Aflat deja la ediţia a IV-a, îţi pot spune fără lipsă de modestie 🙂 că este cel mai complet program practic de training în investitii din România, în acest moment.

 

5 întrebări despre Programul de training de 12 săptămâni

 

Am tot fost intrebat in aceste zile ce facem mai exact in cadrul acestui Program de training si daca se aplica in practica respectivele informatii sau daca este doar un alt program ce contine numai teorie, facut “din carti”, cu generalităţi pe care le găseşti peste tot pe internet.

Voi raspunde pe rand la intrebarile primite:

1. Cum se desfasoara Programul de training de 12 saptamani?

– Intalniri live, online, saptamanale – 50% explicat informatiile si 50% interactiune cu cursantii – raspunsuri la intrebari, explicatii, discutat cazuri concrete;

– Primele 3 module sunt pregatitoare pentru partea de investitii: stabilirea obiectivelor pe termen scurt, mediu si lung, construirea unui buget personal, situatia activului net, tehnici si obiceiuri bune de finante personale, gestionarea datoriilor, relatia cu bancile etc.;

– Urmatorul modul este pentru a stabili cadrul general in care investim: principii de investitii, profilul de risc, surse bune de informare, capcane si manipulari, cadrul legal etc. FARA ACESTE INFORMATII DE BAZA INVESTITIILE SUNT FOARTE RISCANTE.

– Urmatoarele 6 module sunt foarte practice si aplicabile – invatam caracteristicile diferitelor instrumente (actiuni, obligatiuni, marfuri, fonduri mutuale, ETF-uri, REIT-uri etc.), pietele pe care facem tranzactii, ne facem cont demo la 2 brokeri, cum sa identificam instrumentele care ne intereseaza, le studiem, cum sa le tranzactionam, la ce ne uitam cand alegem un anumit instrument samd.

– Modulul 11 – punem cap la cap toate informatiile invatate in primele 10 saptamani si ne construim Planul personal de investitii si Alocarea portofoliului de investitii.

– Modulul 12 – discutam despre impozitarea investitiilor si optimizare fiscala;

– Modulul 13 – BONUS – dupa 3 luni ne reintalnim si discutam despre intrebarile sau problemele care au aparut pe parcurs, cand am trecut la punerea in practica a investitiilor noastre.

2. Pot aplica in practica ce invat in cadrul programului?

Programul de training de 12 saptamani este conceput ca un program practic, cu instrumente concrete.

Vom analiza si tranzactiona aceste instrumente pe 2 platforme demo (un broker din Romania si unul international).

O mare parte a instrumentelor prezentate sunt chiar cele in care investim si noi, de mai multi ani, deci le cunoastem cu atat mai bine.

3. Programul este, de fapt, o investitie sau un cost?

Poate fi un cost daca nu intentionezi sa investesti niciodata, ci doar sa iti sporesti cultura generala.

Este cu siguranta o investitie daca intentionezi sa investesti pe termen lung!

De exemplu, doar din economiile generate de comisioanele pe care nu le vei mai plati pentru diverse produse financiare de masa (pentru ca vei putea sa faci exact aceleasi investitii pe cont propriu, deci fara comisioane de administrare) vei castiga inzecit investitia initiala in Programul de training.

De asemenea, vei evita astfel greselile pe care le-am facut noi in investitii, pe care le fac multi investitori incepatori si pe care acest lucru ii costa multe mii de euro.

Vei evita o pierdere uriasa de timp si bani si din faptul ca vei incepe sa investesti, deci banii tai nu vor mai fi mancati de inflatie, cumparaturi impulsive si risipa.

4. Daca nu am timp sa particip la toate sedintele?

Toate intalnirile saptamanale online sunt filmate si inregistrarile sunt puse la dispozitia tuturor participantilor a doua zi.

In plus, vei primi un suport de curs in format pdf dupa fiecare sedinta si acces permanent la cei doi traineri (Valentin si cu mine) prin email sau messenger pe tot parcursul Programului.

5. Ce pot face daca imi dau seama ca programul nu este pentru mine?

Programul este in special pentru incepatori (incepator inseamna ca nu ai inceput inca sa investesti sau ca ai sub 2-3 ani de experienta pe pietele de capital).

Daca vrei sa faci trading, acest Program nu este pentru tine, pentru este un program de investitii pasive, pe termen lung, nu de speculatii.

Programul este pentru tine daca vrei sa investesti pe termen lung, sa-ti pastrezi ocupatia actuala si sa aloci un timp destul de scurt investitiilor (cateva ore pe luna), ai o anumita suma pe care poti sa o investesti lunar si iti doresti sa beneficiezi de dobanda compusa pentru a ajunge independent financiar.

Daca inca esti in dubiu daca Programul de training este sau nu pentru tine, ai garantie 100% de rambursare a pretului Programului in primele 15 zile, fara niciun fel de intrebari suplimentare.

 

In final, doar TU stii cel mai bine daca te afli sau nu in acel moment al vietii in care situatia ta financiara actuala si mai ales cea viitoare este intr-adevar o prioritate.

Dar daca situatia ta financiara reprezinta o prioritate si unul dintre obiectivele tale pe termen lung este independenta financiara, atunci Programul de 12 saptamani “Succesul in finante personale si investitii pasive te va ajuta sa atingi acest scop.

Inscrie-te aici si porneste alaturi de noi pe drumul spre independenta financiara!

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply