Anul 2018 în finanţe personale şi investitii: “plusuri” şi “minusuri” [webinar] Publi24


De ce am vorbi despre anul 2018 acum, când acesta se încheie şi tocmai începe un nou an?

Simplu.

Pentru că doar dacă cunoaştem ce s-a întâmplat în trecut, avem o şansă să înţelegem mai bine prezentul şi astfel să ne pregătim pentru viitor.

Mulţi oameni sunt preocupaţi, unii chiar obsedaţi, de prezicerea viitorului.

Ei au impresia că există anumiţi “specialişti” care ar putea să le spună exact ce se va întâmpla, când şi în ce fel anume.

În realitate, astfel de predicţii nu funcţionează niciodată 100%. Unele se adeveresc, altele nu, dar nu ştii niciodată de la început.

Ce funcţionează, însă, de FIECARE dată, este pregătirea corespunzătoare.

Ia gândeşte-te, atunci când mergi într-o excursie pe munte, te bazezi doar pe prognoza meteo, sau te echipezi şi pentru cazul că apare vreo furtună din senin şi îţi dă planurile peste cap?

La fel se întâmplă şi când vine vorba despre finante personale şi investitii: întotdeauna poate să apară o “furtună”, chiar când te aştepţi mai puţin (nu mai departe de recenta ordonanţă a guvernului, de exemplu).

De aceea, SINGURA strategie care funcţionează pe termen lung este să ai un plan bine pus la punct, să fii pregătit pentru orice tip de “vreme” sau “vremuri”.

Iar pentru acest lucru te ajută foarte mult să cunoşti şi să înţelegi trecutul şi prezentul.

 

Anul 2018 în finanţe personale şi investitii: “plusuri”, “minusuri”, rezultate personale şi perspective pentru anul 2019

 

Acesta este motivul pentru care mi-am propus să organizez webinarul “Anul 2018 în finanţe personale şi investitii”, la care te invit să participi joi, 3 ianuarie 2019, ora 20.00- 21.30.

 

În cadrul acestui webinar, vom vorbi despre:

– cum au fost afectate finantele personale ale noastre în anul 2018 – influenţe pozitive şi negative;

– noutăţi şi schimbări importante aduse de anul 2018;

– rezultatele principalelor tipuri de investitii în anul 2018: investitii imobiliare, titluri de stat, obligaţiuni, burse de acţiuni şi mărfuri;

– posibile riscuri şi oportunităţi la momentul actual.

Ok, şi pentru că primesc în permanenţă întrebări despre investitiile mele, voi menţiona la fiecare din punctele de mai sus evoluţia portofoliului personal în anul 2018. 🙂

 

Pentru a participa la webinarul gratuit “Anul 2018 în finante personale şi investitii” este necesar să te înscrii AICI şi vei primi automat prin email link-ul webinarului.

Iar dacă nu poţi participa live, nu este nicio problemă, pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem!

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor aspecte discutate acolo.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply