7 oportunitati interesante de investitii pentru anul 2019 Publi24


De fiecare data cand vine vorba despre oportunitati de investitii, majoritatea oamenilor se asteapta la predictii.

Prin urmare, analistii si tot felul de “specialisti” se simt datori sa vina cu astfel de predictii.

In realitate, a urma orbeste aceste predictii este o mare greseala!

Pentru simplul motiv ca unele din ele se adeveresc, pe cand altele nu.

INTOTDEAUNA!

Nu exista nici macar o singura persoana care sa prevada viitorul corect in 100% din cazuri.

Pana si cei mai mari specialisti din domeniu, laureati ai premiului Nobel, fac din cand in cand greseli imense.

Si atunci ce putem face?

1. Analizam cu atentie trecutul, pentru a intelege cat mai bine prezentul si astfel vom fi mult mai pregatiti pentru ce va aduce viitorul.

2. Ne construim o strategie si un plan care sa functioneze ATAT in situatia in care lucrurile evolueaza in directia pe care noi am identificat-o, CAT SI in caz contrar.

Pentru ca indiferent de cat de bine ne-am facut treaba la pct. 1, trebuie sa fim pregatiti pentru cazul in care ceva se intampla fix invers.

 

7 oportunitati interesante de investitii pentru anul 2019

 

Acesta este motivul pentru care, impreuna cu Valentin Nedelcu, mi-am propus sa organizez webinarul “7 oportunitati interesante de investitii pentru anul 2019”, la care te invit sa participi luni, 11 februarie 2019, ora 19.00 – 20.30.

Vom discuta despre cateva investitii pentru anul 2019, dar dintr-o perspectiva diferita: nu a analistului, care doreste sa faca niste predictii atractive pentru public, ci a investitorului, care pune in aplicare aceste investitii in propriul sau portofoliu.

Prin urmare, vom vorbi despre modul in care putem beneficia de aceste oportunitati, dar si cum ne putem proteja pentru situatia in care apare ceva neprevazut si lucrurile merg pe dos.

Inscrie-te aici.

 

 

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor subiecte discutate acolo.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply