3 idei controversate ale celebrului Robert Kiyosaki Publi24


Robert Kiyosaki este autorul care probabil că a influenţat cel mai mult educaţia financiară a generaţiei noastre.

În ceea ce mă priveşte pe mine, pot spune că “Tată bogat, tată sărac” a fost cu siguranţă cartea care mi-a schimbat viaţa.

Iar cărţile lui pe care le-am citit apoi nu au făcut decât să mă susţină în drumul nou pe care începusem să merg.

Dar Robert Kiyosaki este mai mult decât un autor de succes.

Conferinţele lui au în primul rând un efect motivaţional şi sunt animate de puternica lui personalitate şi de stilul lui unic, extrem de direct.

Ideile lui Robert Kiyosaki au revoluţionat lumea finanţelor personale, dar în acelaşi timp au stârnit şi vii controverse.

De aceea m-am gândit să-ţi propun o mică discuţie despre 3 dintre cele mai controversate idei ale lui.

Acestea sunt, după cum le-a formulat el însuşi:

1. “Your house is not an asset”;

2. “Cash is trash”;

3. “Savers are losers”.

 

3 idei controversate ale celebrului Robert Kiyosaki – argumente pro şi contra

 

 

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.Leave a Reply